Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

15 "χρυσές" συμβουλές για καλό ύπνο

 

Δεν το συνειδητοποιούμε αλλά ο ύπνος είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και πολύ σημαντικό μάλιστα για την υγεία μας. Εμείς μαζέψαμε από το Women's Health μερικές συμβουλές για καλό ύπνο.

1.Ο ύπνος δεν θέλει πίεση. Τον καλοδεχόμαστε όποτε έλθει και σε καμία περίπτωση δεν αγχωνόμαστε για το πόσο και το πως. Ο οργανισμός ξέρει καλύτερα.

2.Είναι πολύ σημαντικό να πέφτουμε για ύπνο σε καθορισμένες ώρες ώστε να ρυθμίζουμε σωστά το ρολόι του οργανισμού. Είναι μία από τις ρουτίνες που κάνουν καλό.

3.Ένα καυτό μπάνιο βοηθά στον ύπνο. Κάτω από τα σκεπάσματα η θερμοκρασία του σώματος θα πέσει βοηθώντας έναν καλό ύπνο.

4.Δεν πρέπει να υπάρχουν φώτα, ούτε μεγάλα, ούτε και μικρά ενώ κοιμόμαστε.

5.Καλό είναι να πνίγουμε όλους τους θορύβους. Αυτό μπορεί να γίνει ωραία με έναν ανεμιστήρα που θα δουλεύει σε χαλαρό ρυθμό.

6.Μην κοιμάστε σε ζεστό δωμάτιο. Προτιμήστε ένα πιο δροσερό περιβάλλον γιατί ο ύπνος δεν αγαπά τη ζέστη και το σώμα θα είναι πιο ήρεμο.

7.Αποφύγετε το βαρύ φαγητό και το ποτό πριν τον ύπνο. Ένα ελαφρύ δείπνο δύο ώρες πριν τον ύπνο είναι ιδανικό.

8.Αποφύγετε το κάπνισμα πριν τον ύπνο. Η νικοτίνη είναι διεγερτική για τον οργανισμό.

9.Βρείτε το σωστό μαξιλάρι. Ανατομικό, με πούπουλα, σκληρό ή μαλακό πρέπει να ταιριάζει επίσης στη στάση που παίρνουμε όταν κοιμόμαστε συνήθως. Ένα καλό μαξιλάρι στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει σίγουρα.

10.Βγάλτε τα κατοικίδια από το δωμάτιο. Οι καλύτεροι φίλοι μας μπορεί να ξυπνήσουν το βράδυ και μαζί να ανησυχήσουν και εμάς.

11.Ακόμη και ένας μικρός πόνος μπορεί να επηρεάσει τον ύπνο. Καλό είναι να πάρουμε ένα παυσίπονο αν έχουμε κάποια ενόχληση.

12.Αποφεύγουμε τον καφέ. Από το απόγευμα και μετά καλό είναι να μην παίρνουμε καθόλου καφεΐνη γιατί επίσης είναι διεγερτκή και μπορεί να μας ξενυχτήσει.

13.Μία καλή άσκηση για καλύτερο ύπνο είναι να συγκεντρωθούμε στην αναπνοή. Ο ήχος της αναπνοής είναι ένα πολύ καλό νανούρισμα και επιπλέον αποφεύγουμε να σκεφτόμαστε όλα όσα δεν έγιναν την ημέρα που πέρασε και όλα όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα – πράγμα που απλώς θα καθυστερήσει τη χαλάρωσή μας.

14.Αν δεν σας παίρνει ο ύπνος μην πανικοβάλεστε, είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε. Πείτε στον εαυτό σας ότι δεν πειράζει. Κλείστε τα μάτια και χαλαρώστε. Δεν είναι ύπνος αλλά είναι το αμέσως καλύτερο.

15.Μην συμπληρώνετε ύπνο. Πχ. Αν δεν έχουμε κοιμηθεί το βράδυ καλά δεν ωφελεί να πάρουμε έναν υπνάκο το μεσημέρι, γιατί ο οργανισμός “μπερδεύται" Καλύτερα να κοιμηθούμε καλά το επόμενο βράδυ.


                                                                                                             Πηγή:www.newsit.gr

Απιστία: Mπορώ να ξεχάσω και να συγχωρήσω;


Tο να έχουμε την δύναμη να συγχωρούμε είναι πραγματικά μεγάλο προσόν στις σχέσεις μας. Τα λάθη είναι αναπόφευκτα και συνήθως ο φταίχτης αναζητά την συγχώρεση. Τι γίνεται όμως όταν τα λάθη είναι σοβαρά; Τι γίνεται όταν ο φταίχτης όσες φορές και αν τον συγχωρήσαμε δεν έμαθε από τα λάθη του , αλλά τα επαναλαμβάνει; Mπορούμε πραγματικά να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε μια από τις πιο τραυματικές εμπειρίες στην ζωή μας , την απιστία;

Στις σχέσεις ενός ζευγαριού ένας παράγοντας που πρέπει να υπάρχει είναι η ίση μεταχείριση των δύο συντρόφων. Η συγχώρεση , δημιουργεί ανισότητα αφού ο ένας κάνει λάθος και ο άλλος το ανέχεται. Το να μην μπορούμε να συγχωρέσουμε την απιστία , δεν είναι κάτι που πρέπει να μας βασανίζει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην μπορούμε να συμφιλιωθούμε με την ιδέα ότι ο σύντροφος μας ,μας έχει προδώσει και ακόμα πιο δύσκολο να τον εμπιστευτούμε ξανά. Δεν πρέπει να κρατάμε τον πόνο συσσωρευμένο μέσα μας γατί αυτό θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην μετέπειτα ζωή μας. Υπάρχει όμως ελπίδα να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την σχέση μας και μετά την απιστία.

Σύμφωνα με αμερικανούς οικογενειακούς συμβούλους σε πολλές περιπτώσεις ζευγαριών που ο ένας από τους δυο συντρόφους είχε παράλληλο δεσμό , μετά από πολλή ανάλυση των καταστάσεων και των αιτιών που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα , τα ζευγάρια μπόρεσαν να σώσουν την σχέση τους και να συνεχίσουν να συνυπάρχουν ίσως καλύτερα και από προηγουμένως. Ο βασικός παράγοντας ήταν η συγχώρεση. Με τον όρο συγχωρώ , εννοούμε την πλήρη απαλλαγή του άλλου ατόμου από το λάθος που διέπραξε , το οποίο πιθανό να μας στοίχισε αρκετά. Είναι σαν την διαγραφή ενός χρέους του απέναντι μας. Συνήθως ζητάμε αποζημίωση από τον σύντροφο που μας προκάλεσε τον πόνο και αυτός δεν είναι διατεθειμένος να μας την δώσει., γι αυτό και εξανεμίζουμε κάθε πιθανότητα συμφιλίωσης.

Πως μπορεί να αποζημιώσει κάποιος τον σύντροφο του; Η απιστία προκύπτει τις περισσότερες φορές σαν αποτέλεσμα της έλλειψης επικοινωνίας σε ένα ζευγάρι. Ο ένας έχει πάψει να καλύπτει τις ανάγκες του άλλου , συναισθηματικές ή σωματικές. Ενας τρόπος αποζημίωσης λοιπόν , είναι η προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες του συντρόφου που τον οδήγησαν στην παράλληλη σχέση. Αυτό είναι τρομερά δύσκολο αφού αυτός που πρέπει να κάνει την προσπάθεια και να δώσει την αποζημίωση δεν είναι ο φταίχτης αλλά το ο άλλος σύντροφος. Τουλάχιστον πρέπει να κάνει την αρχή. Στην πορεία , και ο φταίχτης θα πρέπει να φροντίσει στην κάλυψη των αναγκών του συντρόφου του γιατί συνήθως σε περιπτώσεις παράλληλων σχέσεων και οι δύο σύντροφοι δεν είναι ευχαριστημένοι από την σχέση. Απλά , ο ένας από τους δύο είχε μεγαλύτερη ευχέρεια να γνωρίσει ένα άλλο άτομο , ή μεγαλύτερο θάρρος , γι αυτό και προέκυψε η απιστία. Με αυτό τον τρόπο , με την αμοιβαία κάλυψη των συναισθηματικών κυρίως αναγκών των δύο συντρόφων , η σχέση μπορεί να ξεπεράσει την απιστία. Η κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών , σταδιακά , μπορεί να φέρει την συχώρεση , που έρχεται σαν αποτέλεσμα της επούλωσης των πληγών που δημιουργήθηκαν με την απιστία.

Στην διαδικασία της συγχώρεσης , ο φταίχτης θα πρέπει να παραδεχτεί ανοιχτά το λάθος του και να κατανοήσει τον πόνο που προκάλεσε στον σύντροφο του. Πρέπει να αποδεχτεί ότι ήταν άδικος και δεν έδειξε ευαισθησία προς τα συναισθήματα του συντρόφου του. Για να φτάσουμε επίσης στην συγχώρεση , ο φταίχτης θα πρέπει να δεσμευτεί ότι δεν θα επαναλάβει την απιστία και στο μέλλον. Η συγχώρεση είναι πολύ δύσκολή , γιατί ανακαλύπτοντας ότι ο σύντροφος μας διατηρεί ένα παράλληλο δεσμό , συνειδητοποιούμε ότι επανηλειμμένως μας έχει πει ψέματα και δεν έχει λάβει υπόψη τα συναισθήματα μας. Εδώ πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε και να αποδεχτούμε ότι από δω και στο εξής ο σύντροφος μας θα φέρεται με ειλικρίνεια. Αν έχουμε πάρει την απόφαση να συγχωρήσουμε την απιστία και να προχωρήσουμε μπροστά , δεν πρέπει με την πρώτη ευκαιρία να υπενθυμίζουμε στον σύντροφο μας το ψέμα και την προδοσία του γιατί τότε αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε στον χωρισμό.

Στο χέρι μας είναι. Εμείς αποφασίζουμε αν έχουμε την δύναμη να ξεχάσουμε και να συγχωρήσουμε την απιστία. Είναι μια διαδικασία πολύ επώδυνη στην οποία ο εγωισμός μας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο. Αν νιώθουμε πως δεν μπορούμε , τότε καλύτερα να χωρίσουμε χωρίς να μπούμε στην διαδικασία της προσπάθειας συμφιλίωσης. Καλό θα ήταν λοιπόν , πριν να μπούμε στον πειρασμό μιας παράλληλης σχέσης να σκεφτούμε λογικά και να αξιολογήσουμε τις πιθανές τραγικές συνέπειες , πριν να είναι αργά!                                                                                                       Πηγή:www.sxeseis.gr

Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

Όταν ο άνδρας απέχει από το σεξ...


Το «όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο» είναι η συνήθης δικαιολογία των γυναικών, όταν δεν θέλουν να κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους αλλά το ίδιο, ή κάτι παρόμοιο, λένε και οι άνδρες. Όπως εξηγεί ο Ίαν Κέρνερ, σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας στη Νέα Υόρκη, αν και πολλοί πιστεύουν πως οι γυναίκες είναι αυτές που κατά κανόνα χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ, συχνά μέσα σε ένα γάμο συμβαίνει το αντίθετο. Διεθνείς στατιστικές δείχνουν ότι μειωμένη ερωτική επιθυμία παρουσιάζει ένα στα τρία ζευγάρια, με τουλάχιστον το 33% των γυναικών και το 16% των ανδρών να έχουν χαμηλή ή ανύπαρκτη λίμπιντο, κάτι που υπονομεύει την ερωτική σχέση γιατί κάνει έναν από τους δύο συντρόφους  να αισθάνεται ανεπιθύμητος.
Που οφείλεται η μειωμένη ερωτική επιθυμία των ανδρών; Οι παράγοντες  είναι πολλοί, κατά τον Κέρνερ:
Βιολογικοί. Υπάρχουν πολλά σωματικά αίτια για την χαμηλή ερωτική επιθυμία των ανδρών – από την καρδιοπάθεια και την λήψη αντικαταθλιπτικών έως την κατάχρηση αλκοόλ ή ουσιών και τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Εάν έχουν αποκλειστεί άλλοι παράγοντες (λ.χ. συναισθηματικοί ή προβλήματα στη σχέση), ο πάσχων καλό είναι να απευθύνεται σε έναν γιατρό, για να ελέγχεται οργανικά.
Συναισθηματικοί. Η ερωτική επιθυμία ενός άντρα σχετίζεται στενά με την αυτοεκτίμησή του Η οικονομική κρίση έχει καταρρακώσει την αυτοεκτίμηση πολλών ανδρών, που χάνουν τη δουλειά τους, βλέπουν τα οικονομικά τους να βουλιάζουν ή διαπιστώνουν πως πλέον δεν μπορούν να ζήσουν όπως θέλουν την οικογένειά τους.
Προβλήματα στη σχέση. Ο θυμός, η δυσφορία και η γενική έλλειψη ικανοποίησης από τη σχέση είναι ολέθρια για την ερωτική επιθυμία των ανδρών με το ταίρι τους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως χάνουν την όρεξή τους για σεξ με άλλη γυναίκα. Μπορεί κάλλιστα να την έχουν χάσει όσον αφορά τη συγκεκριμένη σύντροφο, αλλά να διατηρείται ακόρεστη για άλλες γυναίκες, για πορνό, για αυνανισμό κ.τ.λ. Ό,τι συμβαίνει έξω από την κρεβατοκάμαρα και είθισται να επηρεάζει τη συμπεριφορά και εντός αυτής, συνεπώς εάν ένας άντρας βαριέται την σχέση του, δεν δείχνει ενδιαφέρον για σεξ.
Υπερβολική άνεση της γυναίκας. Αν και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο τι ερεθίζει τους άντρες και τι τις γυναίκες, υπάρχουν ορισμένες ουσιώδεις διαφορές. Νέες μελέτες δείχνουν ότι η σεξουαλική διέγερση της γυναίκες εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το πόσο κοντά νιώθει με το ταίρι της και το πόσο ικανοποιημένη είναι γενικώς με τη σχέση τους. Αυτό σημαίνει, πως αν η γυναίκα νιώθει άνετα και ασφαλής στη σχέση της, είναι πιθανό η λίμπιντό της να είναι στα ύψη. Για τον άντρα όμως, αυτή η αίσθηση της οικειότητας και της άνεσης μπορεί να δράσει εναντίον της ερωτικής επιθυμίας, ιδίως όταν έχει ως συνέπεια να χάνει το απρόσμενο, την συγκίνηση και τα οπτικά ερεθίσματα.
Υπερβολική ενασχόληση με το πορνό. Το Ίντερνετ έχει κάνει ιδιαίτερα προσβάσιμο το πορνό – και αν ένας άντρας αυνανίζεται συχνά ασχολούμενος με το κυβερνοσέξ, είναι πιθανό να χάσει την επαφή με το σεξ στον αληθινό κόσμο. Οι μελέτες δείχνουν πως πολλοί άντρες αυνανίζονται την μετά-Ίντερνετ εποχή πέντε φορές συχνότερα απ’ ό,τι την προ-Ίντερνετ εποχή. Αυτό ως ένα σημείο εξουθενώνει τον άνδρα ο οποίος εκδηλώνει μικρότερη επιθυμία για σεξ με την σύζυγό του.

                                                                                                                      Πηγή: TA NEA

Το σκεπτικό των αντρών για την δέσμευση...


Οι νεαροί άνδρες αισθάνονται ανασφάλεια για όλα... Τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης τους χαρακτηρίζονται από αστάθεια και ανασφάλεια σχετικά με την εργασία και την καριέρα. Οι περισσότεροι από τους μισούς ανέφεραν ότι τα τελευταία 5 χρόνια άλλαξαν πολλές δουλειές, συγκατοίκους, σχέσεις, γυναίκες, σπίτια και φίλους.

Σύμφωνα με παλιότερη έρευνα του πανεπιστημίου Rutgers οι άνδρες χωρίζουν τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες: α) ο τύπος γυναίκας για γάμο και β) ο τύπος γυναίκας που βγάζεις σε ένα μπαρ. Οι άνδρες λένε ότι συναντούν τις γυναίκες με διάφορους τρόπους: μέσω φίλων, σε clubs και μπαράκια, στη δουλειά, στο γυμναστήριο, στο super market. Ο χρόνος και ο χώρος που γνωρίζουν κάποια επηρεάζει τις προσδοκίες τους από μια σχέση μαζί της. Αυτές που γνωρίζουν σε μπαράκια ή σε clubs είναι υποψήφιες για περιστασιακές σεξουαλικές επαφές και δεν αποτελούν "υλικό για γάμο".

Have fun!

Το σεξ για πλάκα είναι το αγαπημένο τους σπορ: Οι μισοί από τους ανύπαντρους άνδρες ηλικίας 20-29 ετών συμφωνούν ότι θα έκαναν σεξ με κάποια ακόμα και όταν δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να προχωρήσουν σε σχέση μαζί της.

Independent.

Οι άντρες προτιμούν τις ανεξάρτητες γυναίκες. Προσδοκούν από την γυναίκα με την οποία έχουν σχέση να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και ικανή να φροντίζει ένα σπίτι. Ταυτόχρονα δεν τους αρέσει η γυναικεία "τσιγγουνιά" ούτε και οι γυναίκες που μιλούν πολύ για παιδιά γιατί φοβούνται ότι θα τους τυλίξουν σε μια "πατρική" ζωή.

Όσο για τη συγκατοίκηση... μην σας εκπλαγείτε ότι αυτή είναι αποδεκτή και την προσδοκούν! Οι άνδρες θα παντρευόταν κάποια με την οποία πρώτα θα είχαν συγκατοικήσει (είναι δοκιμασμένη...).

Φαίνεται λοιπόν ότι οι άνδρες αντιμετωπίζουν το γάμο σαν το τελευταίο σκαλοπάτι μια μακράς διαδικασίας προσωπικής ωρίμανσης. Άλλωστε...ποιος θέλει να μεγαλώσει; 


                                                                                                          Πηγή:www.sxeseis.gr

Γιατί καυγαδίζουν τα ζευγάρια;


Παρότι δεν υπάρχει ζευγάρι που να µην µαλώνει ποτέ, οι συχνοί και έντονοι καβγάδες αποτελούν σηµάδι βαθύτερων προβληµάτων στη σχέση. Μάθετε πώς θα τους αντιµετωπίσετε.Tα ζευγάρια δεν καβγαδίζουν µόνο επειδή οι δύο σύντροφοι συµβαίνει να έχουν διαφορετικές απόψεις ή προτιµήσεις. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο έρωτας προκύπτει ακόµα και ανάµεσα σε ανθρώπους µε εντελώς αντίθετους χαρακτήρες. Γιατί µαλώνουµε λοιπόν και τι µπορούµε να κάνουµε ώστε αυτοί οι καβγάδες να µην στοιχίσουν στη σχέση µας;

Τι φταίει;

Καβγάδες για ασήµαντες αιτίες µπορεί να προκύψουν όταν βγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήµατα όπως ο θυµός, η απογοήτευση και η πικρία, όταν δεν έχουν καλυφθεί συγκεκριµένες ανάγκες µέσα στη σχέση ή όταν υπάρχουν προβλήµατα τα οποία τα δύο µέλη αποφεύγουν να αντιµετωπίσουν ή έστω απλώς να µιλήσουν για αυτά. Γι’ αυτό είναι σηµαντικό να µάθουµε να αναγνωρίζουµε την πραγµατική αιτία που πυροδοτεί τον εκνευρισµό και την επιθετικότητά µας και να επιδιώκουµε την ουσιαστική επικοινωνία µεταξύ µας πριν φτάσουµε στο σηµείο να µαλώσουµε µε τον σύντροφό µας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε υπόψη σας ότι ένας καβγάς δεν αποτελεί µόνο ένα µέσο για να εκτονώσετε τη συσσωρευµένη ένταση αλλά και έναν τρόπο για να επικοινωνήσετε µεταξύ σας, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι δηλαδή η έσχατη λύση στην προσπάθεια για επικοινωνία.

Πάρτε τα µέτρα σας

Για τη διασφάλιση της όσο το δυνατό καλύτερης επικοινωνίας µε τον σύντροφό σας καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω:
1. Αποφύγετε τον καβγά την ώρα που είστε πολύ θυµωµένοι. Είναι καλύτερα να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να ηρεµήσει ώστε να καταφέρετε να συζητήσετε ψύχραιµα αργότερα.
2. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας πριν αρχίσετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας. ∆ώστε σηµασία στα επιχειρήµατά του και ανταπαντήστε ήρεµα και εµπεριστατωµένα σε ό,τι σας πει.
3. Αν θέλετε οπωσδήποτε να ασκήσετε κριτική, κάντε το µε τρυφερότητα ή χιούµορ, αποφεύγοντας να είστε σκληροί ή ειρωνικοί απέναντι στον σύντροφό σας. Αυτή η στάση µπορεί µόνο να εντείνει την κατάσταση µεταξύ σας.
4. Βρείτε τι είναι αυτό που πραγµατικά σας ενοχλεί και επιχειρήστε να µιλήσετε γι’ αυτό χωρίς να καλύπτεστε πίσω από δευτερεύοντα ζητήµατα που δεν αποτελούν την καρδιά του προβλήµατος.
5. Εστιάστε στο βασικό πρόβληµα και στους τρόπους επίλυσης και όχι στο ποιος από τους δύο φταίει.
6. Αν έχετε κάνει κάποιο λάθος, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το παραδεχτείτε και να ζητήσετε «συγνώµη».

Μην τσακωθείτε…πριν διαβάσετε αυτό!


Αν τελικά δεν αποφύγετε τον καβγά, τουλάχιστον φροντίστε να το κάνετε σωστά.
1. Σε καµία περίπτωση µην ανακατεύετε τρίτους στις διενέξεις σας.
2. Προσπαθήστε να µην φωνάζετε ο ένας στον άλλον.
3. Μην πηγαίνετε από το ένα θέµα στο άλλο.
4. Μην βλέπετε τα πράγµατα µόνο από τη δική σας πλευρά, αλλά προσπαθήστε να καταλάβετε πώς µπορεί να τα βλέπει και ο σύντροφός σας.
5. Μην βγάζετε βιαστικά συµπεράσµατα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και περιµένετε να δείτε τι έχει να σας πει ο σύντροφός σας πριν καταλήξετε κάπου.
6. Μην ψάχνετε οπωσδήποτε για φταίχτες.
7. Μην επικρίνετε ή ειρωνεύεστε ο ένας τον άλλον.
8. Μην υποθέτετε πράγµατα. Ρωτήστε τον σύντροφό σας τι ακριβώς εννοεί αν νοµίζετε ότι σας µιλάει µε ασάφειες για να λύσετε τις όποιες απορίες σας.
9. Ποτέ µην επανέρχεστε σε λάθη του παρελθόντος. Εστιάστε στο πρόβληµα που σας απασχολεί κάθε φορά και όχι σε παλιότερες καταστάσεις.
10. Μην πέσετε ποτέ για ύπνο χωρίς να έχετε λύσει τις διαφορές σας γιατί, εκτός του ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρετε να κοιµηθείτε καλά, το πρωινό ξύπνηµα δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν από τους δυο σας, ενώ το πρόβληµα θα µεγαλώνει.

Για να καταφέρουµε να αποφύγουµε έναν καβγά είναι σηµαντικό να µάθουµε να αναγνωρίζουµε την πραγµατική αιτία που πυροδοτεί τον εκνευρισµό και την επιθετικότητά µας και να επιδιώκουµε την ουσιαστική επικοινωνία µεταξύ µας.


                                                                                                     Πηγή:www.sxeseis.gr

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Το σεξ σκοτώνει???


Το σεξ μπορεί να σκοτώσει με έμφραγμα, ιδίως όσους κάνουν καθιστική ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι απότομες εκρήξεις έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου
Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο… Αμ δε! Ερεύνα του ιατρικού κέντρου Τufts της Βοστόνης έδειξε ότι η....
κατακόρυφη αύξηση της έντασης της σωματικής δραστηριότητας- όπως γίνεται όταν κάνουμε τζόκινγκ ή σεξ- αυξάνει σημαντικά και τον κίνδυνο να υποστεί κάποιος καρδιακή προσβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ασκούνται τακτικά.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες  είναι από καιρό γνωστό πως η φυσική δραστηριότητα που γίνεται με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά, αυτή η νέα έρευνα όμως συμβάλει στο να μετρηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο κίνδυνος αυτός σύμφωνα με την επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Δρ. Ίσα Ντάχαμπεγκ.
Η ομάδα της  ανέλυσε στοιχεία από 14 μελέτες και εξέτασε  τη σχέση μεταξύ της άσκησης, το φύλο και τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών ή αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.
Οι άνθρωποι έχουν 3,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν  μια καρδιακή προσβολή ή να  έχουν  αιφνίδιο καρδιακό θάνατο όταν δεν  ασκούνται. Το ποσοστό θανάτων είναι 2 ,7 φορές πιο πιθανό σε ανθρώπους που κάνουν σεξ  και δεν ασκούνται τακτικά.
Οι μελέτες δείχνουν ότι ο κίνδυνος είναι μεν αυξημένος, όμως η περίοδος του αυξημένου κινδύνου είναι σχετικά σύντομη, μια έως δύο ώρες, στη διάρκεια και αμέσως μετά το τρέξιμο ή το σεξ. Για το λόγο αυτό, συνολικά μέσα σε ένα έτος ο κίνδυνος για τους αγύμναστους είναι υπαρκτός, αλλά παρόλα αυτά αρκετά μικρός.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με υπολογισμούς, σε ένα δείγμα 10.000 ανθρώπων, αν όλοι αύξαναν απότομα τη σωματική δραστηριότητά τους (λόγω σεξ, τρεξίματος κ.α.) κατά μια ώρα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να σημειώνονταν δύο ή τρία περισσότερα περιστατικά θανατηφόρου εμφράγματος ετησίως.
Το σεξ μπορεί να σκοτώσει με έμφραγμα, ιδίως όσους κάνουν καθιστική ζωή, σύμφωνα με νέα έρευνα. Οι απότομες εκρήξεις έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως το σεξ, μπορεί να αυξήσουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφράγματος ή άλλου θανατηφόρου καρδιακού επεισοδίου
Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο… Αμ δε! Ερεύνα του ιατρικού κέντρου Τufts της Βοστόνης έδειξε ότι η κατακόρυφη αύξηση της έντασης της σωματικής δραστηριότητας- όπως γίνεται όταν κάνουμε τζόκινγκ ή σεξ- αυξάνει σημαντικά και τον κίνδυνο να υποστεί κάποιος καρδιακή προσβολή, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που δεν ασκούνται τακτικά.Σύμφωνα με τους επιστήμονες  είναι από καιρό γνωστό πως η φυσική δραστηριότητα που γίνεται με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά, αυτή η νέα έρευνα όμως συμβάλει στο να μετρηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια ο κίνδυνος αυτός σύμφωνα με την επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Δρ. Ίσα Ντάχαμπεγκ.Η ομάδα της  ανέλυσε στοιχεία από 14 μελέτες και εξέτασε  τη σχέση μεταξύ της άσκησης, το φύλο και τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών ή αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.Οι άνθρωποι έχουν 3,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν  μια καρδιακή προσβολή ή να  έχουν  αιφνίδιο καρδιακό θάνατο όταν δεν  ασκούνται. Το ποσοστό θανάτων είναι 2 ,7 φορές πιο πιθανό σε ανθρώπους που κάνουν σεξ  και δεν ασκούνται τακτικά.Οι μελέτες δείχνουν ότι ο κίνδυνος είναι μεν αυξημένος, όμως η περίοδος του αυξημένου κινδύνου είναι σχετικά σύντομη, μια έως δύο ώρες, στη διάρκεια και αμέσως μετά το τρέξιμο ή το σεξ. Για το λόγο αυτό, συνολικά μέσα σε ένα έτος ο κίνδυνος για τους αγύμναστους είναι υπαρκτός, αλλά παρόλα αυτά αρκετά μικρός.Για παράδειγμα, σύμφωνα με υπολογισμούς, σε ένα δείγμα 10.000 ανθρώπων, αν όλοι αύξαναν απότομα τη σωματική δραστηριότητά τους (λόγω σεξ, τρεξίματος κ.α.) κατά μια ώρα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να σημειώνονταν δύο ή τρία περισσότερα περιστατικά θανατηφόρου εμφράγματος ετησίως.

                                                                                                  Πηγή:newsvolos.blogspot.com

20 μυστικά για πάθος στη σχέση!!!


Αν η σχέση σου περνάει μεγάλη κρίση, θα πρέπει να ξέρεις ότι απαιτείται χρόνος και πολύ ενέργεια για να την επαναφέρεις. Αν πραγματικά θέλεις να ξαναζήσεις το πάθος, όπως όταν πρωτογνωριστήκατε, ακολούθησε τις παρακάτω απλές συμβουλές και δεν θα χάσεις: 

1)Κάνε τον σύντροφο σου να αισθανθεί μοναδικός. Αρκεί να θυμηθείς τα πρώτα σας ραντεβού και να φερθείς με τον ίδιο τρόπο.

2)Προσπάθησε να αφιερώσεις στη σχέση σου περισσότερο χρόνο, ακόμα και αν αυτό απαιτήσει θυσίες. Πολλές σχέσεις περνούν ένα διάστημα κρίσης, όταν η δουλειά, το σχολείο ή άλλες ασχολίες καταναλώνουν πολύ χρόνο. Οι ολιγοήμερες αποδράσεις είναι η καλύτερη συνταγή, αρκεί να αφήσεις την καθημερινότητα πίσω. Προτείνονται, επίσης, βόλτες στην αγορά, περίπατοι κ.λπ.

3)Προσπάθησε να κάνεις την κάθε στιγμή να είναι μοναδική. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερο σεξ σίγουρα, αλλά και πολλά μικρά μυστικά για να μην αφήσεις κανένα λεπτό να πάει χαμένο. Αγκαλιαστείτε όταν βλέπετε τηλεόραση, πιαστείτε χέρι-χέρι όταν βγαίνετε έξω, κάλεσε τον σύντροφο σου να σε βοηθήσει ακόμα και όταν μαγειρεύεις. 

4)Θα πρέπει να καταλάβεις ότι το άτομο που έχεις στο πλάι σου δεν είναι δεδομένο, και να το εκτιμήσεις για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ξεκίνησες τη σχέση.

5)Το γέλιο και η διασκέδαση είναι τα καλύτερα αφροδισιακά. Βάλε το παιχνίδι στη ζωή σας. Παιχνίδι στο σεξ, στις καθημερινές δουλειές, στις εξόδους! Είναι απλό, προσπάθησε να ξανανιώσεις παιδί και να φερθείς ανάλογα. Στον έρωτα όλα επιτρέπονται!

6)Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού . Τα κοινά πράγματα γενικά αυξάνουν την οικειότητα μεταξύ σας. Μοιραστείτε πράγματα για να νιώσει ο ένας ότι είναι κομμάτι του άλλου.

7)Δοκιμάστε νέες στάσεις στο σεξ! Πειραματιστείτε παίρνοντας ιδέες από το Cama Sutra του Onlylove και δώστε λίγη φαντασία στο σεξ.

8)Άφησε ένα μήνυμα αγάπης στο πορτοφόλι ή την τσάντα του συντρόφου σου. Είναι πολύ όμορφο να ανακαλύπτει ο σύντροφος σου ένα σημείωμα, που να γράφει «σ'αγαπώ» ή ένα e- mail γεμάτο λόγια αγάπης. Μην διστάσεις να τον πάρεις τηλέφωνο και να εκδηλώσεις την επιθυμία σου για σεξ όταν γυρίσει (και φυσικά θα πρέπει να τηρήσεις την υπόσχεση σου)

9)Όταν είστε σε δημόσιο χώρο, ψιθύρισε του/της πόσο πολύ θέλεις να κάνετε σεξ στο σπίτι. Προσπάθησε να ξαφνιάσεις σε ανύποπτο χρόνο, δείχνοντας τον ενθουσιασμό σου.

10)Θυμάσαι την τέχνη του φλερτ; Το ότι έχετε μία σχέση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την ξεχάσεις. Φλέρταρε το σύντροφο σου συνεχώς για να καταλάβει ότι το πάθος της πρώτης γνωριμίας δεν έχει χαθεί.

11)Προσπάθησε να αποβάλλεις το στρες. Αν μειώσεις το στρες και αρχίσεις καλύτερη διατροφή, οι αντοχές σου στο σεξ θα αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

12)Άναψε περισσότερο τη σεξουαλική σας ζωή. Μία καλή λύση είναι να ψωνίσετε μαζί σέξι και πρόστυχα εσώρουχα ή λοιπά ερωτικά εργαλεία. Μην διστάσεις να προτείνεις μία κοινή επίσκεψη σε ένα sex shop.

13)Δοκίμασε να του/της κάνεις στριπτήζ. Αρκεί μία χαλαρή ατμόσφαιρα, λίγο πριν από το σεξ, καυτή μουσική και λίγο γέλιο για να αποβάλλετε και οι δύο το άγχος.

14)Δοκίμασε να αυνανιστείς μπροστά του/της χωρίς να σε αγγίζει. Είναι μία κίνηση που όχι μόνο θα διεγείρει τη σεξουαλική σας ζωή αλλά θα σας κάνει να νιώθετε πολύ οικεία ο ένας με τον άλλον.

15)Κάνε τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα. Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να υποδηθείς τον αφέντη στο κρεβάτι και ο σύντροφος σου τον σκλάβο; Ονειρεύτηκες ποτέ ότι κάνατε σεξ σε δημόσιο χώρο.Μην ντραπείς να εκδηλωθείς και όταν έχετε χαλαρώσει βάλτε όλες τις φαντασιώσεις σας σε εφαρμογή!

16)Ξεχάστε για λίγο το κρεβάτι! Πηγαίνετε για camping, κοιμηθείτε σε ένα ξενοδοχείο, πλαγιάστε στο πάτωμα, κάντε σεξ στο νεροχύτη ή τη μπανιέρα. Αλλάξτε για λίγο τις σεξουαλικές σας παραστάσεις.

17)Κάντε σεξ λίγο πριν έρθει η παρέα σας στο σπίτι. Είναι ωραίο να δίνετε λίγη δόση αγωνίας και φόβου στο σεξ και να ανάβετε την ατμόσφαιρα σε αναπάντεχο χρόνο.

18)Δοκίμασε το one night stand ακόμα και στη σχέση σου. Πηγαίνετε μαζί σε ένα club, χορέψτε μαζί και νιώσε ότι προσπαθείς να κατακτήσεις τον σύντροφο σου το ίδιο βράδυ, σαν να τον γνώρισες τότε.

19)Έχεις ανακαλύψει όλο σώμα του συντρόφου σου; Καιρός να το κάνεις! Αρκεί να χρησιμοποιήσεις όλη σου τη φαντασία και να ανακαλύψεις όλα τα σημεία του, σε κάποια στιγμή χαλάρωσης.

20)Σκέψου για λίγο το μέλλον της σχέσης. Τι θα πρέπει να αλλάξει; Τι σε απασχολεί; Μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφο σου και μοιράσου τις σκέψεις σου. Ένα από τα βασικά στοιχεία του έρωτα είναι η καλή επικοινωνία.
 
Είναι βέβαιο ότι αν ακολουθήσεις μερικές από τις παραπάνω συνταγές, όχι μόνο θα ανανεώσεις τη σχέση αλλά ίσως να νιώσεις ότι μόλις άρχισε. Είναι σημαντικό να μην διστάσεις να εκδηλωθείς και θα κερδίσεις πολλά!

                                                                                                     Πηγή:www.onlylove.gr

‘Οτι και να κάνουν οι γυναίκες..που**νες τις λέμε!


Τελικά , αδικούμε τις γυναίκες ! Ότι και να κάνουν τις λέμε που**νες . Ενώ ότι και κάνουν οι άντρες θεωρείτε κατόρθωμα! Δείτε μερικά παραδείγματα ...

-ένα αγοράκι ντυµένο µε µεγαλίστικά ρούχα = αντράκι
ένα κοριτσάκι ντυµένο µε µεγαλίστικα ρούχα = πουτ***κι

-το αγόρι του δρόµου = µαγκάκι
το κορίτσι του δρόµου = που**να

-ένας άντρας µε πολλές γυναίκες = γόης
µια γυναίκα µε πολλούς άντρες = που**να.

-ένας άντρας που εργάζεται ως µασέρ = φυσικοθεραπευτής
µια γυναίκα που εργαζεται ως µασέζ = που**να

-ένας άντρας µετρ = επικεφαλής ενός εστιατορίου
µια γυναίκα µετρέσα = που**να

-ένας άντρας ανήθικος = πολιτικός
µια γυναίκα ανήθικη = που**να

-ένας κοινός άντρας = ένας αδιάφορος άντρας
µια κοινή γυναίκα = που**να

-ένας εύκολος άντρας = ένας ßολικός άνθρωπος
µια εύκολη γυναίκα = που**να

-ένας άντρας αλήτης = ένας άντρας που δεν πατάει στο σπίτι του
µια γυναίκα αλήτισσα = που**να

-ένας άντρας µε πολλούς παράλληλους δεσµούς = µπερµπάντης
µια γυναίκα µε πολλούς παράλληλους δεσµούς = που**να

-ένας άντρας που εγκαταλείπει την οικογένειά του = εν διαστάσει
µια γυναίκα που εγκαταλείπει την οικογένεια της = που**να

-ένας άντρας που ξενυχτάει στα µπουζούκια = γλετζές
µια γυναίκα που ξενυχτάει στα µπουζούκια = που**να

-ένας φτωχός άντρας που παντρεύεται µία πλούσια = φιλόδοξος
µια φτωχή γυναίκα που παντρεύεται έναν πλούσιο = που**να

-ένας άντρας που απατάει τη γυναίκα του = άντρας
µια γυναίκα που απατάει τον άντρα της = που**να

-ένας άντρας µε προστάτη = άρρωστος
µια γυναίκα µε προστάτη = που**να


                                                                                                                   Πηγή:pswnio.gr

Μακιγιάζ-Be natural


Μακιγιάζ που ταυτίζεται απολύτως με την επιδερμίδα του προσώπου, μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σας, μακιγιάζ τέλειο χωρίς να είναι επιτηδευμένο, μακιγιάζ αόρατο είναι η πρόταση γι' αυτό το μήνα αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι Δοκιμάστε το...
Καθεμία είναι ξεχωριστή όπως και ο τρόπος που πρέπει να μακιγιαριστεί...
Για να δείχνει το μακιγιάζ σας όσο πιο φυσικό γίνεται πρέπει να ταυτίζεται απολύτως με τις αποχρώσεις των μαλλιών, των ματιών και του δέρματος σας.
Ξανθά μαλλιά (σαντρέ) - ανοιχτόχρωμα μάτια
Make up: απόχρωση που ροζίζει.
Σκιές: λευκή, ασημί και γαλάζια.
Μάσκαρα: μαύρη.
Μολύβι: καφέ σκούρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: ροζ ή μπεζ.
Καστανά μαλλιά - καστανά μάτια
Make up: ανοιχτό μπεζ έως bronze.
Σκιές: χρυσές αλλά και όλες οι γήινες και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Μάσκαρα: μαύρη.
Μολύβι: μαύρο ή καφέ σκούρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: μπεζ ή τελείως άχρωμο.
Πλατινέ μαλλιά - μάτια καστανά, μελιά, σκούρα η ανοιχτόχρωμα
Make up: ροζέ ή βερικοκί.
Σκιές: φωτεινές σε γήινες αποχρώσεις.
Μάσκαρα: καφέ.
Μολύβι: καφέ σκούρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: παλ απόχρωση του ροζ.
Μαύρα μαλλιά - μάτια σκουρόχρωμα ή ανοιχτόχρωμα
Make up: βερικοκί ή μπεζ.
Σκιές: ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στις ροζ.
Μάσκαρα: μαύρη.
Μολύβι: μαύρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: μπεζ ή παλ απόχρωση του πορτοκαλί.
Πυρόξανθα μαλλιά-ανοιχτόχρωμα μάτια
Make up: να ροζίζει.
Σκιές: μπεζ - καφέ αποχρώσεις και ροζ.
Μάσκαρα: μαύρη.
Μολύβι: μαύρο, καφέ σκούρο ή πράσινο σκούρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: ροζ ή τελείως άχρωμο.
Κόκκινα (ακαζού) μαλλιά - μάτια καστανά ή κόκκινα (χάλκινα) μαλλιά - μάτια σκούρα ή ανοιχτόχρωμα
Make up: αν υπάρχουν φακίδες,το make up πρέπει να ροζίζει. Σε καθαρές επιδερμίδες ταιριάζει ένα φωτεινό μπεζ.
Σκιές: γήινες αποχρώσεις, τερακότα και παλ αποχρώσεις του πράσινου. Μάσκαρα: μαύρη καφέ, πράσινη σκούρα ή καφέ σκούρα.
Μολύβι: μαύρο, καφέ σκούρο ή πράσινο σκούρο.
Κραγιόν ή lip-gloss: μπεζ ή παλ απόχρωση του ροζ.

Step by step
• Προετοιμάστε την επιδερμίδα του προσώπου σας απολεπίζοντας τη με ελαφρύ scrub και ενυδατώνοντάς τη με μια καλή κρέμα ημέρας, δίνοντας έμφαση στα ξηρά σημεία του προσώπου.
• Χρησιμοποιήστε μια ελαφριά βάση στα «σκοτεινά» σημεία του προσώπου. Ξεκινήστε με το μέτωπο, συνεχίστε στα ζυγωματικά και καταλήξτε στις γραμμές γύρω από τα χείλη και το πιγούνι. Το χρώμα της βάσης πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του προσώπου.
• Απλώστε ρευστό concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια και γύρω από το τόξο του φρυδιού. Η απόχρωση του concealer πρέπει να είναι ένα μόλις τόνο πιο ανοιχτή από την απόχρωση της επιδερμίδας. Μην χρησιμοποιείτε πολύ ανοιχτή απόχρωση σε έντονους μαύρους κύκλους, το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό.
• Χρωματιστέ τα πάνω βλέφαρα με σκιά ματ. Προτιμήστε αποχρώσεις του μπεζ και του ροζ ανάλογα με την επιδερμίδα σας.
• Υπογραμμίστε το άνω βλέφαρο με καφέ ή μαύρο μολύβι. Απαλύνετε τη γραμμή σβήνοντάς τη με μια μπατονέτα ή με λοξό πινέλο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται.
• Απλώστε στο κέντρο των ζυγωματικών λίγο ρουζ σε μορφή κρέμας και κοντά στην απόχρωση του κραγιόν ή της πούδρας που θα χρησιμοποιήσετε.
• Απλώστε διαφανή πούδρα σε σκόνη ή compact, αν το δέρμα σας είναι λιπαρό.
• Βάλτε άσπρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλέφαρου.
• Βουρτσίστε τα φρύδια σας και χρωματιστέ τα ελαφρά με μολύβι κοντά στη φυσική τους απόχρωση.
• Χρησιμοποιήστε μαύρη ή καφέ μάσκαρα. Για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα διαλέξτε μια διαφανή μάσκαρα που απλώς θα τονίσει το βλέμμα.
• Συνεχίστε βάζοντας κραγιόν σε ανοιχτές αποχρώσεις του μπεζ, του πορτοκαλί ή του ροζ. Κίνηση ματ είναι το διάφανο lip-gloss στο κέντρο των χειλιών που προσδίδει φυσική λάμψη.

                                                                                                        Πηγή:www.myworld.gr

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Ηλίθιες Γυναίκες. Είναι πολλές. Είναι παντού.


Το παρακάτω άρθρο όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται έχει γραφτεί από γυναίκα. ΝΑΙ, ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ. Απευθύνεται επίσης σε μία συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Στην κατηγορία των πολύ ηλίθιων γυναικών!
Δεν θυμάμαι καλά πότε ακριβώς ήταν. Πάντως σίγουρα ήταν μια μέρα που θα θυμάμαι για καιρό.
Καθόμουν σε μια καφετέρια παρέα με τρεις-τέσσερις κοπέλες που μόλις είχα γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο.(Ξέρετε πως γίνεται.
Περνάς σε άλλη πόλη, δεν ξέρεις κανέναν και με το που γνωρίζεις κάποια άτομα λες "Ε, ας βγω. Και τι έχω να χάσω;" Στην προκειμένη περίπτωση, έχασα πάσα ιδέα.) Τις κοιτούσα με μισό μάτι. Μέρα μεσημέρι κι όμως. Φουστίτσες, μπότες, ξώβυζα, μαλλί κομμωτηρίου και βάψιμο στα χρώματα του ουράνιου τόξου. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ(μαζί ω,ναι). Φυσικά και η συζήτηση πέρασε στους άντρες. Δεν πρόσεχα και πολύ, ήμουν αφηρημένη. Στο κάτω-κάτω τα ενδιαφέροντα τους περιορίζονταν στο πόσο όμορφος και φωνάρα (!) είναι ο ΝΙΝΟ, πόσο έκανε εκείνο το ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ συνολάκι που είδαν σε μία βιτρίνα, τι χρώμα ανταύγειες να κάνει η άλλη στο (ήδη τρικολόρε) μαλλί της. Είχα σκυλοβαρεθεί κι ετοιμαζόμουν να την κάνω με ελαφρά όταν αρχίζω να ακούω ατάκες του τύπου:
-Δεν μιλάς σοβαρά. Δεν σου πληρώνει πάντα το ποτό σου;
-Καλά, με τέτοιο αυτοκίνητο είχε το θράσος να πλησιάσει γκόμενα;
-Ε, άμα δεν έχει λεφτά, στείλτον.
-Ωραίος...; Εεε...κοίτα, δεν θα τον έλεγες ωραίο...Αλλά φοράει DIESEL, levis και... και Armani...!!!!
Και το τελευταίο που με είχε αφήσει άφωνη:
-Σοβαρά περίμενε να του μείνω πιστή μετά από δύο μήνες;
Κ Ο Κ Α Λ Ω Σ Α.
Έμεινα με το ποτήρι στο χέρι. (Σας φάνηκε πρόστυχο; Σηκώστε χέρι.:P) Ακούς εκεί το μοσχάρι! Εάν έπινα καφέ θα την είχα λούσει. (Εξάλλου μόνο το καφέ χρώμα έλειπε από την ενδυμασία της! Το παρτσακλό.) Αλλά έπινα κόκα κόλα και το εξαίσιο καπιταλιστικό μου μαυροζούμι το ήθελα για την πάρτη μου κι όχι για το (άδειο) κεφάλι της.
Το πιο απίστευτο:
Αυτές οι συγκεκριμένες κότες έπειτα από όλα τα αδιανόητα που είχα ακούσει, άρχισαν να σχολιάζουν ότι δεν υπάρχουν άντρες πια!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!
-Λες και άντρας είναι αυτός που βάζει το χέρι στην τσέπη και σου πληρώνει τα πάντα. Εντάξει, δεν λέω...Ένα-δυο κεράσματα δεν είναι κακό. Αλλά άκου ΠΑΝΤΑ να πληρώνει αυτός! Εσύ ΤΙ είσαι ρε βόδι; Άπορη;
-Ή μήπως άντρας είναι αυτός που κυκλοφορεί με αμάξι τελευταίας τεχνολογίας(που επί το πλείστον είναι του μπαμπά του κι όχι δικό του); Λες και θα πάθουν τίποτα τα μεγάλα οπίσθιά σας εάν δεν τα βολέψετε σε δερμάτινα καθίσματα. Αλλά βέβαια, αφού με αυτά σκέφτεστε να μην τα περιποιηθείτε και λίγο; Βούρλα. Ε, βούρλα!
-Δηλαδή για εσάς τα λεφτά κάνουν τον άντρα; Μάλιστα...Τα φτιάχνετε με κάποιον που σας προσφέρει(κυρίως από οικονομική άποψη αφού αυτό ζητάτε)κι όταν έρθει η ώρα να προσφέρετε κι εσείς λίγο από την ψυχή σας(ναι, αυτό πρέπει να δίνουν οι άνθρωποι σε μία σχέση) εσείς δίνετε αυτό που σας στοιχίζει λιγότερο, που δεν είναι άλλο από αυτό που έχετε ανάμεσα στα πόδια σας. Κι ύστερα παρεξηγείστε αν σας πει κανείς "πουτάνες".
-Ναι βέεεεεεβαια... Τώρα οι ωραίοι δεν κρίνονται από τα χαρακτηριστικά τους αλλά από αυτά που φοράνε. Ο λαός έχει μια παροιμία σε περίπτωση που δεν έφτασε ποτέ στα αυτιά σας. Λέγεται "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά". Μόνο για εσάς, μία μετάφραση: "Οι μάρκες δεν κάνουνε τον άντρα."
-Δεν θέλετε να το σχολιάσω ΚΑΙ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι (σκεπτόμενοι ή μη) ξέρουν ότι το κέρατο είναι κάτι κακό. Όσο κι αν ΚΑΠΟΙΟΙ πηγαίνουν να το περάσουν ως κάτι εντελώς φυσιολογικό και φυσικό επακόλουθο μιας σχέσης. ΔΕΝ είναι. Μπορείς να επιβληθείς σε κάτι που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου. Εάν όχι, είσαι αξιολύπητος-η.(σε αυτό το ζήτημα ηλίθιοι φαίνονται και άντρες και γυναίκες.)
Ωστόσο, ας το δούμε αντικειμενικά. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.(όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα νεάτερνταλ [βλ.πιθηκάνθρωποι]. Να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε.) Λοιπόν:
ΚΑΠΟΤΕ ο άντρας χτυπούσε τη γυναίκα και αυτό ήταν αποδεκτό ΚΑΙ από την ίδια.
ΠΛΕΟΝ ακόμα και οι ίδιοι οι άντρες κατακρίνουν τη βία εναντίον των γυναικών.
ΚΑΠΟΤΕ οι άντρες κεράτωναν τη γυναίκα τους και μάλιστα απαιτούσαν και από αυτή να το δεχτεί ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΠΛΕΟΝ οι άντρες περιορίζονται στο να ξεστομίζουν τρεμάμενα την ύψιστη παπαροατάκα "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις..." Τουλάχιστον δεν απαιτούν να το πιστέψεις κιόλας.
ΚΑΠΟΤΕ οι άντρες έβλεπαν τη γυναίκα ως παραδουλεύτρα και αντικείμενο εκτόνωσης των ζωωδών σεξουαλικών τους αναγκών.
ΠΛΕΟΝ και οι ίδιοι βοηθάνε στο νοικοκυριό έχοντας ξεπεράσει το ηλίθιο κόμπλεξ του τύπου "αυτά είναι γυναικείες δουλειές". Επίσης, ακόμα και τα πιο φαλλοκρατικά γουρούνια θέλουν να νιώθουν ότι κάνουν "καλό κρεβάτι".
Οι γυναίκες αντίθετα μετά από τόσα χρόνια αντί να βελτιωθούν, ξέσπασαν με ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος τρόπο. Κι αυτό το ξέσπασμα το ονομάζουν "φεμινισμό". Δήθεν.
Όμως φεμινίστρια δεν είσαι εάν:
1)Πηδιέσαι κάθε εβδομάδα και με άλλον.
2)Ανοίγεις τα πόδια σε αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα.
3)Εργάζεσαι με αυτό που διαθέτεις από τη μέση και κάτω.
Να μην αυταπατάσθε "κυρίες" μου. Δεν είστε ούτε φεμινίστριες ούτε απελευθερωμένες. ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΙΣΤΕ.
Αυτή τη στιγμή σας στέλνω ένα μήνυμα με όλη μου την καλή διάθεση. Σε όσες τουλάχιστον είστε ικανές να το κατανοήσετε και δεν έχει αδρανοποιηθεί εντελώς ο εγκέφαλός σας.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Εάν θέλετε να καταφέρετε κάτι πραγματικά αξιόλογο στη ζωή σας, δεν θα τα καταφέρετε μόνο με αυτό που έχετε ανάμεσα στα πόδια σας. Γιατί πλέον υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες με μεγάλα βυζιά και ωραίο κώλο που λειτουργούν παρόμοια με εσάς. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ γιατί όσες από σας διαθέτετε τα προαναφερθέντα προσόντα δεν θα τα διαθέτετε για πολύ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ότι η ομορφιά είναι ένα κλειδί που απλώς ανοίγει πόρτες. Όμως έτσι και αυτό το κλειδί σκουριάσει, θα είναι άχρηστο κι εσείς θα μείνετε απ' έξω.
Και αν ακόμα αναρωτιέστε γιατί δεν βρίσκετε σωστούς άντρες είναι γιατί δεν είστε εσείς σωστές. Γιατί πλέον οι σωστοί άντρες κόβουν από μίλια μακριά τι τσούλες είστε. Έτσι οι καλοί δεν σας πλησιάζουν ενώ αντίθετα οι σαβουρογαμίκουλες μαζεύονται σαν τις μύγες που μυρίζουν φρέσκο κρέας. Και μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σας βλέπουν κι αυτοί.
Πραγματικά ελπίζω να ξυπνήσω έστω και ΜΙΑ ξανθοβαμμένη μοσχαροκεφαλή με αυτό το άρθρο. Αλλά εάν δεν το κατάφεραν τόσοι τόνοι δουλέματος και κοροϊδίας που (σίγουρα) έχετε φάει γιατί να το καταφέρουν μερικές γραμμές; Τουλάχιστον έβγαλα το άχτι μου. Άι σιχτίρ! Βοϊδομάτες ΚΟΤΕΣ. Τσόκαρα. Ξόανα. Γίδια. Αμοιβάδες. Καμήλες. Φύκια.
(Ναι. Θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι για ώρες. Believe me.)
Φιλικά,
Darkiss


                                                                                                                  Πηγή:pswnio.gr

Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το... sex;


Αφήστε μία 92χρονη γυναίκα να ισοπεδώσει μία περίπλοκη ερώτηση στην απλούστερη δυνατή απάντηση. Όταν είπαμε στη γιαγιά της συζύγου του Μπίλλυ την ερώτηση μας απάντησε σε δευτερόλεπτα γιατι αυτοί κάνουν όλη την σκληρή δουλειά...

Όσο και εάν θέλουμε να κατασταλάξουμε σε αυτήν την απάντηση ξέραμε πως έπρεπε να την αναλύσουμε περισσότερο για να κάνουμε τους αναγνώστες μας χαρούμενους... Έτσι οργώσαμε την ιατρική βιβλιογραφία για να βάλουμε τέλος σε αυτό το ζήτημα.Βρήκαμε τέσσερις μελέτες με συνουσιαζόμενα ποντίκια, χάμστερ και αρουραίους του αγρού, αλλά λίγες πληροφορίες περιείχαν σχετικά με τον μετασυνουσιακό υπνάκο. Πολλές είναι οι ορμονικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα με τον οργασμό και κάποιες απο αυτές ίσως δώσουν μία απάντηση στο ερώτημα.

Μετά τον οργασμό τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες απελευθερώνουν τα χημικά ωκυτοκίνη, προλακτίνη, γ-αμινοβουτυρικό οξύ και ενδοφρίνες. Κάθε ένα απο αυτά συνεισφέρει στο γνωστό εκείνο συναίσθημα του γύρνα την πλάτη και κοιμήσου. Μοιάζουν να εκκρίνονται σε ίσες ποσότητες στους άντρες και τις γυναίκες, αλλά όλοι μας γνωρίζουμε ποιός έρχεται συχνότερα σε οργασμό.

Η ορμόνη ωκυτοσύνη είναι γνωστή για τις διάφορες επιδράσεις που προκαλεί συμπεριλαμβανομένης της μητρικής συμπεριφοράς,της σύσπασης των λείων μυών της μήτρας κατα την διάρκεια του τοκετού και της έκκρισης του μητρικού γάλακτος. Αναφερόμαστε επίσης σε αυτή ώς την χαδιάρα ορμόνηαφού μας ξυπνάει την ανάγκη να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο  και να δενόμαστε με τρόπο μή σεξουαλικό. Μία μελέτη έδειξε πως η ωκυτοκίνη ανέστειλε τη σεξουαλική συμπεριφορά στους αρσενικούς αρουραίους.

Ίσως φταίει η ωκυτοκίνη που νιώθουμε χορτασμένοι και γαλήνιοι μετά απο ένα καλό χοροπήδημα. Η προλακτίνη είναι ένας ακόμα παίκτης στο μυστηριώδες παιχνίδι του ύπνου μετά το σέξ. Παράγεται στην υπόφυση και η πιό γνωστή του λειτουργία είναι εκείνη της παραγωγής γάλακτος. Πιστεύεται πως η προλακτίνη μας απαλλάσσει απο την σεξουαλική διέγερση μετά τον οργασμό και μας αφήνει να σκεφτούμε άλλα πράγματα πέρα απο το σεξ. Τα επίπεδα της προλακτίνης ανεβαίνουν κατα την διάρκεια του ύπνου και κάποιοι ασθενείς που πάσχουν απο όγκους που εκκρίνουν προλακτίνη αναφέρουν συχνές αυπνίες. Οπότε και η προλακτίνη ίσως είναι ένας απο τους ένοχους.

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ και οι ενδοφρίνες επίσης έχουν ηρεμιστική επίδραση και θα μπορούσαν να σας αποκοιμήσουν μετά το σέξ.

Η ταντρική απάντηση είναι πως ο ανδρικός οργασμός απελευθερώνει εξωτερική ενέργεια, ή αλλιώς γινγκ, ενώ ο γυναικείος οργασμός είναι μια εσωτερική έκρηξη...

Τέλος έχουμε τον συλλογοσμό της γιαγιάς! Υπάρχει μία θεωρία που λέει  πως η άσκηση κατα την διάρκεια του σέξ και η ένταση της κορύφωσης, αδειάζουν τους μύες απο γλυκογόνο, η οποία παράγει ενέργεια. Αυτό κάνει τους άντρες νυσταγμένους. Αφού οι άντρες έχουν μεγαλύτερη μυική μάζα απο τις γυναίκες, τότε νιώθουν πιό κουρασμένοι μετά το σέξ. Επίσης είτε το πιστεύετε είτε όχι οι γυναίκες δεν έχουν πάντα οργασμό, γεγονός που τις αποτρέπει απο το να παράξουν όλες αυτές τις ορμόνες που προαναφέραμε.

Μήπως τελικά η γιαγιά είχε δίκιο για άλλη μία φορά...;


                                                 Πηγή: Το βιβλίο "Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το sex"
                                                 www.healthierworld.gr

Coffee gives men a bigger buzz than women!!!


 Men get a bigger kick from coffee than women, says a new research, which found that both sexes get a jolt from the drink.
The study, however, found that while decaf coffee perks up both of the sexes, it affects women more.
In a study on 668 healthy volunteers, an espresso pepped up men after just 10 minutes. Women also became more alert after the beverage, but less so.
The University of Barcelona researchers say some of this effect might be psychological because decaffeinated coffee also worked to some extent.
Progress in Neuro-Psychopharmacology & Biological Psychiatry reports the work.
To reach the conclusion, the researchers asked volunteers to drink either a classic espresso containing 100mg of caffeine or a decaffeinated espresso containing 5mg of caffeine, reports the BBC.
Then, the boffins looked for changes in alertness over the following minutes and hours.
After drinking the classic espresso, both men and women saw an improvement in their activity levels and these effects began after as little as 10 minutes, the study found.
According to the investigators, 45 minutes is the time needed for maximum caffeine concentration to be reached in the blood, but levels reach half this concentration after just a few minutes.
And the effect appeared to be greater in the men.
The decaf coffee had a similar, but weaker effect and tended to be more potent in the women rather than in the men.
Lead researcher Ana Adan said: "Numerous studies have demonstrated the stimulant effects of caffeine, but none of these have looked at their effects in terms of the consumer''s gender." (ANI)

                                                                                                             Source:www.topnews.in

Αντιμετωπίστε την "κακιά" πεθερά!

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές κοπέλες είναι η κακιά πεθερά. Πολλές γυναίκες δεν τα πάνε καλά με την πεθερά τους. Διαβάστε παρακάτω να δείτε 9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για είστε και εσείς αλλά και η πεθερά σας εντάξει.
1. Καταρχήν είναι ''μανούλα'' του!  Όσο και να σας  τσατίζει, δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ πως είναι η μητέρα του και θα είναι για πάντα αυτό δεν αλλάζει δυστυχώς. Με το να την βρίζετε μπροστά του ή να την μειώνετε, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Πρέπει να αποδεχτείτε πως αυτή "προηγείται" (ή έτσι νομίζει). 
2. Έχε την από κοντά : Δεν σας λέω να γίνετε κολλητές. Το να γνωρίσετε όμως  την πεθερά σας  και να αναπτύξετε ένα είδος φιλίας μαζί της δεν είναι κακό μάλλον καλό θα σας κάνει. Έτσι θα καταφέρετε να μάθετε τι της αρέσει και τι όχι. Έτσι θα βρεθείς προετοιμασμένη σε μελλοντικές διχογνωμίες και καβγάδες. 
3. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός: Το να σας  συμπαθήσει η μητέρα του καλού σας  είναι θέμα λίγων λεπτών κατά την πρώτη σας γνωριμία. Εκεί θα αναπτύξει μια συγκεκριμένη άποψη για εσάς που δύσκολα θα αλλάξει, αφού ως γνωστόν "η πρώτη εντύπωση μετράει". Δείξτε από την αρχή πόσο αγαπάτε τον γιό της και πόσο θέλετε να τον κάνετε ευτυχισμένο. 
4. Κέρδισε το σεβασμό της: Πρέπει γνωρίζετε πως σας  βλέπει απειλητικά, σαν να θέλετε να της πάρετε το παιδί της. Φροντίστε λοιπόν από νωρίς να κερδίσετε με τις πράξεις σας  το σεβασμό της, και αργότερα ίσως και να κερδίσετε και την αγάπη της.
5. Στο ίδιο στρατόπεδο: Δεν πρέπει να ξεχνάτε το γεγονός  πως και η δυο παίζετε στην ίδια ομάδα. Μοιράζεστε και οι δύο την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας για το ίδιο άτομο τον αγαπημένο σας  και τον  γιό της.
6.Μην είστε αρνητικές :Σε περίπτωση που η μητέρα του συντρόφου σας  έχει δείξει πως είναι αρνητική με εσάς μην κάνετε και εσείς το ίδιο. Δείξτε ανώτερες  και θα βγείτε κερδισμένες , αφού ο σύντροφός σας  θα το εκτιμήσει. 
7. Ζήτα τη βοήθεια της:  Για παράδειγμα, όταν θέλετε να πάτε για ψώνια αφήστε της τον μικρό, ή όταν δεν έχεις μαγειρέψει, ζητάτε τις  να σας  ετοιμάσει κάτι γρήγορο. Προσοχή όμως μην τις δώσετε περισσότερο αέρα απ' όσο χρειάζεται. 
8. Μακριά κι αγαπημένες: Αν μπορείτε να την κρατήσετε μακριά κάντε το. Δηλαδή μην επιδιώξετε να μείνετε στο ίδιο σπίτι ή δίπλα της ότι χειρότερο.
9. Νωρίς νωρίς : Αν δεις ότι από την πρώτη ημέρα το αγόρι σου να είναι κολλημένο στη μαμά του, τράβα γι' άλλα. Θα αποφύγεις έτσι να δεθείς χωρίς λόγω σε μια εξ' αρχής προβληματική κατάσταση.
                                                                                                      Πηγή:www.sigmalive.com

Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Φυσικές Μάσκες Ομορφιάς !


Το δέρμα του προσώπου μας , λόγω των καιρικών συνθηκών και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης συχνά αφυδατώνεται και δείχνει θαμπό και ταλαιπωρημένο. Πως μπορούμε να το αναζωογονήσουμε απλά , εύκολα , φυσικά και οικονομικά ; Μα φυσικά φτιάχνοντας μια φυσική μάσκα προσώπου με υλικά που έχουμε στο σπίτι. Σας παραθέτω μερικές φυσικές συνταγές για μάσκες προσώπου!

Ασπράδια αυγού και μέλι
(για ξηρές επιδερμίδες)

Το ασπράδι του αυγού θεωρείται ως το πιο φυσικό υδατικό συστατικό. Η ακόλουθη μάσκα βοηθά στην βαθιά ενυδάτωση του δέρματος.

Ανακατέψτε :
1 κουτάλι της σούπας μέλι
1 ασπράδι αυγού
½ κουτάλι της σούπας αμυγδαλέλαιο
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Το μέλι απαλύνει το δέρμα ενώ το ασπράδι του αυγού και το αμυγδαλέλαιο ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το γιαούρτι βοηθά στην σύσφιξη και λείανση των δερματικών πόρων.

Ασπράδια αυγού , Αβοκάντο και Μud Mask
(για λιπαρές επιδερμίδες)


Προμηθευτείτε μια μάσκα πηλού (Mud Mask) από ένα φαρμακείο ή από ένα κατάστημα καλλυντικών. Η μάσκα αυτή έχει την ιδιότητα να αφαιρεί την λιπαρότητα από το δέρμα σας.

Ανακατέψτε :
1 κουτάλι της σούπας μάσκα πηλού
1 ασπράδι αυγού
λιωμένο αβοκάντο

Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα ενιαίο μείγμα. Το αβοκάντο ενυδατώνει το δέρμα σας χωρίς όμως να του αφήνει γυαλάδα.

Μάσκα μαλλιών με αυγό και ελαιόλαδο

Ανακατέψτε :
2 αυγά (ασπράδι και κρόκο)
4 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο

Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά και αφήστε το για 10 λεπτά. Κατά προτίμηση καλύψτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα. Ξεπλύνετε καλά και τα μαλλιά σας θα γίνουν απαλά και γυαλιστερά                                                                                                                 Πηγή:www.sxeseis.gr

Έξυπνες ιδέες για να εμπλουτίσετε την σεξουαλική σας ζωή!


Όλες οι σχέσεις χρειάζονται ανανέωση και δυστυχώς ο χειρότερος εχθρός της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού είναι η ρουτίνα και η έλλειψη πρόκλησης και ενδιαφέροντος. Πως μπορείτε να κάνετε τον / την σύντροφο σας να νιώσει ξεχωριστός/ ή και επιθυμητός / η ; Σας παραθέτουμε μερικές έξυπνες και εύκολες ιδέες!

Αφήστε του / της ένα σημείωμα που να του / της ζητάτε να σας συναντήσει σε κάποια τοποθεσία της επιλογής σας! Μπορεί να επιλέξετε ένα όμορφο εστιατόριο και να του / της ζητήσετε να έρθει φορώντας επίσημα ρούχα! Βγείτε ξανά για ένα ρομαντικό ραντεβού! Για σας που είσαστε πιο τολμηροί κανονίστε το ραντεβού σας σε ένα ξενοδοχείο της επιλογής σας και δώστε άλλο τόνο στο σκηνικό του ερωτικού παιχνιδιού! Σε όλους αρέσουν οι εκπλήξεις!

Σε εσάς τις κυρίες απευθύνομαι τώρα! Μαγέψτε τον φορώντας αισθησιακά εσώρουχα που θα τον σαγηνέψουν και θα τον κάνουν να σας ερωτευτεί πάλι από την αρχή ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να οργανώσετε μια αισθησιακή βραδιά με όλα τα κομφόρ πραγματοποιώντας του την πιο τρελή του φαντασίωση. Αυτό ισχύει και για τους κυρίους. Πραγματοποιήστε της την φαντασίωση της! Δεν θα σας απογοητεύσει!

Αν γυρίσατε πιο νωρίς στο σπίτι , μπορείτε να κολλήστε χάρτινα βελάκια που να οδηγούν και να καταλήγουν σο υπνοδωμάτιο (ή όπου αλλού εσείς προτιμάτε) και εκεί θα τον / την περιμένετε εσείς έτοιμοι για όλα!

Οι κύριοι, θα μπορούσατε να της στείλετε ένα πακέτο με τα εσώρουχα της αρεσκείας σας ζητώντας της να τα φορέσει την επόμενη φορά που θα σας συναντήσει!

Αφήστε του / της ένα σέξι μήνυμα στον τηλεφωνητή ή στείλτε του / της ένα μήνυμα στο κινητό ή ένα email με υπονοούμενα! Σίγουρα, θα μετράει τις ώρες για να σας συναντήσει!

Αγοράστε έλαια για χαλαρωτικό μασάζ και αφήστε τα σε κάποιο εμφανές σημείο με ένα σημείωμα που να λέει : - Tι κάνεις ακόμα εκεί ; Σε περιμένω!

Αφήστε την φαντασία σας να τρέξει και σίγουρα θα σκεφτείτε χιλιάδες τέτοιες μικρές και απλές ιδέες που θα βάλουν λίγη ποικιλία στην σεξουαλική σας ζωή και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του/ της συντρόφου σας ζωντανό! Καλή επιτυχία!                                                                                                              Πηγή:www.sxeseis.gr

Ιδέες για τον άνδρα!


Οι περισσότεροι άνδρες μάλλον αδιαφορούν για τη μόδα και πολλές φορές αδιαφορούν και για την ίδια την εμφάνιση τους φορώντας ότι προκύψει και ότι είναι βολικό χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το αποτέλεσμα τον ενδυματολογικών επιλογών τους! Λάθος... Η εμφάνιση σας είναι σημαντική! Μην ξεχνάτε ότι οι πρώτες εντυπώσεις και η εξωτερική εμφάνιση μετράνε σημαντικά για τις γυναίκες.

Ακόμα και τα πιο ακριβά ρούχα δεν θα σας κολακέψουν εάν καμπουριάζετε ή εάν περπατάτε με το κεφάλι κάτω. Προσπαθείτε να είσαστε ευθυτενείς και να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά. Αυτό θα σας χαρίζει αέρα και μια αίσθηση αυτοπεποίθησης που κανένα ρούχο δεν θα σας τη προσφέρει.

Φοράτε πάντα ρούχα τα οποία είναι στο νούμερο σας. Φροντίστε τα ρούχα που αγοράζετε να είναι άνετα αλλά όχι φαρδιά και αν χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις μη διστάσετε να τα στενέψετε ή να τα κοντύνετε.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να καταλάβετε ποια χρώματα και ποια είδη ρούχων σας ταιριάζουν. Ανακαλύψτε τον τύπο σας και το δικό σας προσωπικό στυλ. Δοκιμάστε τα ρούχα που έχετε στην ντουλάπα σας και αποφασίστε ποιο ταιριάζει χρωματικά με ποιο.

Μην φοράτε τσαλακωμένα ρούχα. Δίνουν κακή εντύπωση και δεν σας κολακεύουν.

Αποφύγετε τις οριζόντιες ρίγες στα ρούχα σας εκτός και αν είστε ψηλός και σχετικά αδύνατος. Σας προσθέτουν όγκο ειδικά αν έχετε και κάποια επιπλέον κιλά. Τα σκούρα χρώματα και χωρίς οποιοδήποτε σχέδιο είναι κατάλληλα για αυτούς που θέλουν να κρύψουν ατέλειες στο σώμα τους.

Μην προτιμάτε τα πολύ έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και το φανταχτερό πράσινο. Προτιμείστε κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο, το καφέ ,το γκρι και το σκούρο μπλε σαν βάση και φωτίστε τα με κάποια πιο ανοιχτά χρώματα.

Μην διστάζετε να πετάτε τα παλιά και ταλαιπωρημένα σας ρούχα. Εάν είναι εντελώς εκτός μόδας και εάν έχουν χαλάσει, δεν τα χρειάζεστε πια.                                                                                                            Πηγή:www.sxeseis.gr

Τι να πείτε σ'έναν άντρα για να νιώσει όμορφα!!!

Τι να πείτε σε ένα άντρα...
Θέλετε να τον κάνετε να νιώσει όμορφα; Θέλετε να του εκφράσετε τα συναισθήματα σας; Ας δούμε τις εκφράσεις που οι άντρες εκτιμούν και θα ήθελαν να τις ακούσουν από τα χείλη της γυναίκας που αγαπούν...


• Αισθάνομαι ασφάλεια όταν είμαι δίπλα σου!

• Είσαι ότι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου...

• Αισθάνομαι περήφανη για σένα....

• Όταν είμαι μαζί σου , δεν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο μέρος στο κόσμο που θα ήθελα να βρίσκομαι...

• Σ΄ευχαριστώ.....

• Είσαι ο καλύτερος....!

• Σε σκέφτομαι συνέχεια...

• Είσαι πολύ όμορφος σήμερα...

• Όταν σε βλέπω μου φτιάχνει η διάθεση..

• Όταν σε σκέφτομαι χαμογελάω..

• Λατρεύω να με φιλάς...

• Είσαι ότι ονειρεύτηκα...

• Είσαι ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο....!

• Είσαι μοναδικός για μένα...

• Μ αρέσει να ξυπνάω με σένα δίπλα μου...

• Μου λείπεις...

• Σ αγαπάω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο!


                                                                                                             Πηγή:www.sxeseis.gr

6 Συμπεριφορές που ενοχλούν τους άνδρες !


Ποιες γυναικείες συμπεριφορές ενοχλούν τους άντρες;

Σαφώς και οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες , κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναικείες συμπεριφορές που πατούν κάποια «κουμπάκια» στον αντρικό εγκέφαλο και τον εκνευρίζουν! Έτσι κι αλλιώς τα δύο φύλα σκέφτονται και ενεργούν διαφορετικά αλλά ποιες είναι εκείνες οι γυναικείες συμπεριφορές που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι αποδεχτές ή έστω ανεχτές από τους άντρες; Θέλετε να δούμε τι τους κάνει έξαλλούς;

H ζήλια!

Δυστυχώς οι γυναίκες είναι πιο ζηλιάρες και πιο εκδηλωτικές όσον αφορά τη ζήλια τους από τους άντρες. Μπορεί με το άκουσμα του ονόματος μιας άλλη γυναίκας ή με την αναφορά μιας παλιάς σχέσης , να γίνουν έξαλλες! Οι άντρες , τις περισσότερες φορές δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί ή από που έχει προκύψει η κρίση της γυναικείας ζήλιας , μιας και σύμφωνα με το δικό τους μυαλό δεν πιστεύουν ότι είπαν ή έκαναν κάτι που να δικαιολογεί το ξέσπασμα. Ακόμα και αν καταλάβουν , σπανίως μπορούν να το χειριστούν με τον σωστό τρόπο , πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα το ξέσπασμα καυγάδων με ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η ζήλια , σε συνδυασμό με την γυναικεία τάση η οποία ωθεί τις γυναίκες να συνδέουν άσχετα γεγονότα και να βγάζουν τα δικά τους πολύπλοκα συμπεράσματα, είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά γυναικεία χαρακτηριστικά , για τους άντρες!

Μπλα...μπλα...μπλα....


Ε , ναι λοιπόν! Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ομιλητικές και ποιο επικοινωνιακές από τους άντρες. Θέλουν συνεχώς να εκφράζουν αυτά που σκέφτονται και να τα συζητούν , άλλωστε αυτό κάνουν μεταξύ τους όλη την ώρα. Οι άντρες από την άλλη πλευρά, προτιμούν να μιλούν όταν και όποτε πρέπει και δεν τους αρέσει να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους , εκτός πια και αν είναι άμεση ανάγκη. Μια γυναίκα που μιλάει ατελείωτα ή έστω προσπαθεί να ανοίξει συζήτηση σε ένα άντρα , ειδικά όταν αυτός είναι απασχολημένος με κάτι άλλο , είναι απόλυτα εκνευριστική γι αυτόν.

Αυτή δεν είναι χάλια;

Οι γυναίκες είναι πιο αγχωμένες με την εξωτερική τους εμφάνιση μιας και οι κοινωνία μας τις θέλει όμορφες , λεπτές , χαριτωμένες , σέξι και χιλιάδες άλλα πράγματα. Μιας και κουβαλούν αυτό το συνεχές άγχος μέσα τους έχουν την τάση να συγκρίνουν τον εαυτό τους με τις άλλες γυναίκες γύρω τους. Βέβαια , σε αυτή την συνεχή σύγκριση παίζει σημαντικό ρόλο και το ανταγωνιστικό τους πνεύμα. Ας μην ξεχνάμε τι έπαθε ο δύσμοιρος Πάρης με το μήλο! Σπάνια θα ακούσουμε μια γυναίκα να κάνει μια φιλοφρόνηση σε μια άλλη , αντίθετα , είναι πολύ σύνηθες να ακούσουμε μια γυναίκα να εκτοξεύει πικρόχολα βέλη ακόμα και αν αυτή η γυναίκα είναι απλά πανέμορφη :
- Πως είναι αυτή έτσι; Xάλια το μαλλί! Πήρε κιλά! Δεν ξέρει να ντυθεί... κλπ κλπ κλπ

Αυτή η ανταγωνιστική συμπεριφορά και τα πικρόχολα σχόλια είναι άκρως εκνευριστικά για τους άντρες που τις περισσότερες φορές απλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει τελικά η Θεά στο απέναντι τραπέζι και είναι τόσο άσχημη....

Και γι αυτό που έκανες....θα δεις τι θα πάθεις!

Ένα από τα πλέον εκνευριστικά γυναικεία κόλπα είναι « ο ένας μήνας στέρησης»! Το πιο πρόχειρο γυναικείο αντίποινο σε ένα καυγά αλλά και ίσως ο πιο δυνατός τρόπος άσκησης ελέγχου στην σχέση, είναι η χρήση του σεξ ως όπλο αλλά και ως μέσο διαπραγμάτευσης. Οι άντρες δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο! Όταν το σεξ καταντά να είναι διαπραγματευτικό γυναικείο ατού, τα νεύρα τους χτυπάνε κόκκινο...

Και τώρα....κλαιω!

Η γυναικεία ευαισθησία και η έκφραση συναισθηματισμού με το παραμικρό ερέθισμα , δεν είναι κατανοητή στους περισσότερους άντρες γι αυτό τους ενοχλεί και τους εκνευρίζει :

-Μα γιατί κλαιει στο σινεμά; Δεν καταλαβαίνει ότι είναι ταινία;

- Μα γιατί κλαιει με το αδέσποτο; Δεν μπορούμε να πάρουμε όλα τα αδέσποτα στο
σπίτι!

- Μα τώρα της φώναξα; Απλά σήκωσα λίγο τον τόνο της φωνής μου....

- Αγάπη μου γιατί κλαις ; Μια χαρά είναι τα μαλλιά σου , εγώ δεν βλέπω τη διαφορά....
Οι άντρες έρχονται σε δύσκολη θέση με την γυναικεία υπερευαισθησία γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν και πολλές φορές ο ρόλος του παρηγορητή του κουράζει και δεν τους ταιριάζει....και αυτό τους κάνει έξαλλούς!

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα....

Η υπερβολική εξάρτηση μας κουράζει όλους ! Πόσο περισσότερο τους άντρες που από την φύση τους είναι πιο ανεξάρτητοι και πιο μοναχικοί. Μια γυναίκα που συνεχώς ρωτάει ένα άντρα που θα πάει και τι θα κάνει , μια γυναίκα που δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της αλλά τα περιμένει όλα από τον ιππότη με την γυαλιστήπανοπλία , είναι απόλυτα κουραστική και αρκετά εκνευριστική για ένα άντρα. Δυστυχώς , πέρασαν οι εποχές που οι άντρες ήταν αυτοί που έπρεπε να λύνουν όλα τα προβλήματα και να επωμίζονται όλα τα βάρη. Στην εποχή μας και τα προβλήματα αλλά και τα βάρη...είναι για όλους!

Σε γενικές γραμμές , αυτές είναι οι βασικότερες γυναικείες συμπεριφορές μαρτύριο για τους άντρες. Υπάρχουν κι άλλες πολλές τις οποίες δεν αναφέρουμε. Σίγουρα , υπάρχουν και πολλές αντρικές συμπεριφορές που δίνουν τα ίδια ερεθίσματα και στις γυναίκες. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε , άντρες και γυναίκες , είναι η δημιουργία κώδικα επικοινωνίας στις μεταξύ μας σχέσεις ενώ παράλληλα θα πρέπει προσπαθούμε να σεβόμαστε τα συναισθήματα του αντίθετου φύλου καθώς και τα χαρακτηριστικά του. Η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση , αλλά για να βρεθούμε στην μέση πρέπει πρώτα να κάνουμε από ένα βήμα!

                                                                                                      Πηγή:loveproblems.pblogs.gr

Mύθοι που αφορούν τους άντρες


Η ανησυχία όλου του κόσμου και ειδικά των αντρών, για την υγεία τους είναι τα τελευταία χρόνια σε υψηλά επίπεδα. Κι όμως...ο μεγαλύτερος «δολοφόνος» του ανθρώπου βρίσκεται κρυμμένος μέσα σε ένα παλιό σεντούκι με μύθους και παρανοήσεις. Καιρός να ξεχωρίσετε τα «καρκινικά» γεγονότα από την «καρκινική» φαντασία.
1. Το έμφραγμα συνοδεύεται πάντα από φρικτούς πόνους: Όχι πάντα. Yπάρχουν περιπτώσεις που το άτομο δεν αντιλαμβάνεται καν πως έχει πάθει έμφραγμα. Tα συμπτώματα είναι ύπουλα και μπορεί να σας μπερδέψουν: απροσδιόριστη αίσθηση δυσφορίας, λαχάνιασμα, κούραση, έντονη εφίδρωση, πόνος στο στομάχι. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να προσφερθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Μέχρι την παροχή τους, δώστε στο άτομο να μασήσει μία ασπιρίνη, αν δεν είναι αλλεργικό, ως ελάχιστο μέσο προστασίας (?αραιώνει? το αίμα και μειώνει τον κίνδυνο). Αν τελικά δεν πέρασε έμφραγμα, δεν θα υπάρξει επίπτωση στην υγεία του με τη χορήγηση ασπιρίνης.
2. Όποιος κόβει το κάπνισμα παχαίνει: Οπωσδήποτε δεν είναι μια τόσο αυτόματη διαδικασία. Πράγματι, το κάπνισμα έχει την ιδιότητα να αυξάνει το μεταβολισμό. Ένας καπνιστής καίει 200 θερμίδες περισσότερες την ημέρα από ένα μη καπνιστή, εξαιτίας αυτής της αύξησης. Aν αποφασίσει λοιπόν να κόψει το τσιγάρο, θα πρέπει να προσαρμόσει ελαφρά τη διατροφή του, ώστε να παίρνει 200 θερμίδες λιγότερες. Eίναι, φυσικά, αυτονόητο πως, αν κάποιος πέσει με μανία πάνω σε καραμέλες και σοκολάτες, για να ξεχάσει το τσιγάρο που έκοψε, αναμφίβολα θα παχύνει!
3. Όλοι οι άνδρες μπορούν να μειώσουν τη χοληστερίνη μόνο με τη δίαιτα: H δίαιτα μπορεί όντως να βοηθήσει, αλλά από μόνη της μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερίνης μόνο σε άτομα που την αύξησαν λόγω κακής διατροφής. Tο συκώτι είναι υπεύθυνο για την παραγωγή της χοληστερίνης που είναι απαραίτητη για τον οργανισμό, καθώς παράγει περίπου το 80% της χοληστερίνης στο αίμα μας. Yπάρχουν επομένως και άλλοι παράγοντες, με σημαντικότερο την κληρονομικότητα, που καθορίζουν τα επίπεδά της. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε συνδυασμό διατροφής και φαρμακευτικής αγωγής για την αντιμετώπισή της. Σε κάθε περίπτωση όμως το λίπος πρέπει να μειωθεί, γιατί ερεθίζει το συκώτι, και έτσι παράγει περισσότερη χοληστερίνη.
4. Aν έχει κάποιος ουλίτιδα, καλό είναι να μην πλένει τα δόντια του για λίγες μέρες: Σαφώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Aυτό που ισχύει είναι πως οφείλει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ούλων, κάτι όμως που ισχύει και για άτομα με υγιή ούλα. Kαλό θα είναι να χρησιμοποιείται μαλακή οδοντόβουρτσα, αλλά και στοματικό διάλυμα για πιο ολοκληρωμένη υγιεινή.
5. Tο ροχαλητό είναι ενοχλητικό, αλλά δεν δημιουργεί προβλήματα: Kάποιες φορές αυτό ισχύει, κάποιες όχι. Όταν κάποιος ροχαλίζει, μπορεί να παρουσιάζει νυχτερινή άπνοια, δηλαδή παύσεις της αναπνοής (από 10 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό), οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν από απλά προβλήματα (πονοκέφαλο, έντονη υπνηλία και κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας) μέχρι σοβαρότερα, όπως αρρυθμίες, υπέρταση, ακόμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ζητήσει κανείς τη γνώμη ενός ειδικού.
6. Oι άνδρες δεν παρουσιάζουν όγκο στο στήθος: Πρόκειται για γενικευμένη πεποίθηση. Πράγματι, ο καρκίνος του μαστού θεωρείται γυναικεία υπόθεση, αφού οι άνδρες δεν παρουσιάζουν πολύ συχνά όγκο σ΄ αυτό το σημείο. Παρόλα αυτά, στις 100 γυναίκες αντιστοιχεί 1 άνδρας που μπορεί να εμφανίσει καρκίνο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

                                                                                                      Πηγή:www.healthierworld.gr

Άγχος και Παχυσαρκία !!!


Το άγχος δεν είναι μια ευχάριστη αίσθηση. Είτε είναι το άγχος να πάτε να δουλέψετε για ένα απαιτητικό αφεντικό η το άγχος το να εκπληρώσετε όσες τις υποχρεώσεις σας στην ώρα τους, το επίμονο άγχος είναι απανταχού παρών στην σημερινό τρόπο ζωής. Οι ιατροί, οι επιστήμονες και οι ψυχολόγοι συμφωνούν στο εάν ένας άνθρωπος θέλει να ζήσει περισσότερα τότε πρέπει να βγάλει από την ζωή του το άγχος.
Μολονότι μπορείτε να διερμηνεύσετε το λίγο άγχος ως προσωρινή κατάσταση, μια σταθερή αίσθηση του άγχους δεν είναι μόνο άβολο άλλα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο. Το σώμα του ανθρώπου δεν είναι εξοπλισμένο να αντέξει το άγχος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το χρόνιο άγχος είναι ένα σοβαρό θέμα υγείας, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όχι μόνο στην ψυχική υγεία άλλα μπορεί να σας μειώσει χρόνια ζωής προκαλώντας σοβαρά σωματικά προβλήματα υγείας.
Το χρόνιο άγχος δεν είναι κάτι που μπορείτε να παραβλέπετε. Εάν δεν μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος είστε καταδικασμένοι να αντιμετωπίσετε όλο και περισσότερα προβλήματα στην διάρκεια της ζωή σας. Όσο ποιο πολύ το καθυστερείτε τόσο μειώνονται η πιθανότητες να αντιμετωπίσετε αυτά το προβλήματα αργότερα.
Το άγχος επηρεάζει το άνθρωπο σωματικά και διανοητικά. Μεταξύ των πολλών άλλων προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσει το άγχος είναι και η παχυσαρκία.
Το άγχος όχι μόνο συνδέεται με την παχυσαρκία άλλα είναι και τα νούμερο ένα αιτία για την παχυσαρκία μετά από την υπερφαγία.
Το άγχος προκαλεί την παχυσαρκία με διάφορους τρόπους.

• Το άγχος αυξάνει μια ορμόνη που ονομάζεται “Cortisoli”

Η “Cortisoli” υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό από τα πρώτα στάδια της ζωής στην Γη. Η “Cortisoli” είναι σημαντική για τον άνθρωπο γιατί είναι η ορμόνη που μπροστά σε ένα κίνδυνο λέει στον άνθρωπο τι να κάνει, να παλέψει η να το σκάσει. Αφού ποια ο άνθρωπος σπάνια συναντάει τους ίδιους κινδύνους που συναντούσε ο προϊστορικός άνθρωπος, η “cortisoli” δεν χρησιμοποιείτε το σάκχαρο που έχει δημιουργήσει στο αίμα μετατρέπεται κατευθείαν σε λίπος.

• Το άγχος μειώνει το μεταβολισμό

Ανεξάρτητα εάν τρώτε πολύ η λίγο το άγχος μειώνει το μεταβολισμό σημαντικά. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερο λίπος, περισσότερη χοληστερίνη και περισσότερο σάκχαρο ακόμα και αν φάτε μικρές ποσότητες φαγητού. Ένας καλός μεταβολισμός είναι επίσης πως αυξάνετε η ενέργεια και χωρίς ενέργεια είστε καταδικασμένη να έχετε προβλήματα με την αύξηση του βάρους.

• Το άγχος αυξάνει την επιθυμία για λιπαρά τρόφιμα

Τα νευροενδοκρινικά κύτταρα αυξάνονται όταν έχετε άγχος. Αυτά τα κύτταρα προκαλούν την αύξηση του σάκχαρου και της πίεσης που με την σειρά τους κάνουν το σώμα να καταναλώνει σαν τρελός τροφές με πολλά λιπαρά και με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρο. Και να θυμηθείτε, όταν τρώτε αυτές τις τροφές ο μεταβολισμό σας μειώνετε. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του βάρους και αυτό θα συμβεί με ταχείς ρυθμούς.
Η κυριότερη ανησυχία με την παχυσαρκία είναι ότι είναι αυτοτροφοδοτουμένη. Όσο ποιο παχύς είσαστε τόσο πιο πολύ άγχος έχετε που σημαίνει ότι τόσο πιο παχύς θα μείνετε.
Το άγχος ως ένα από τις κυριότερες αιτίες της παχυσαρκίας πρέπει να αντιμετωπιστεί σωστά και εγκαίρως.

                                                                                                            Πηγή:aboutweightloss.gr

Τι ελκύει τους… άντρες;

Τι είναι αυτό που τραβάει έναν άντρα;  Μήπως αυτό που νομίζουμε εμείς ότι είναι ελκυστικό για εκείνον ίσως τελικά να μην είναι; Οι ειδικοί έρχονται να δώσουν τις απαντήσεις!
Γεμάτο στήθος
Σύµφωνα µε έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ), το γυναικείο στήθος συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτίµησης των αντρών, ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών. Ωστόσο, έρευνα που έγινε στην Αµερική (τη χώρα µε τις περισσότερες πλαστικές επεµβάσεις στήθους) το µέγεθος που προτιµούν οι περισσότεροι άντρες, κόντρα στο πρότυπο των µοντέλων µε το µικρό ή σχεδόν ανύπαρκτο στήθος αλλά και στο πρότυπο των υπερµεγέθους σιλικονάτου στήθους των sex symbols, είναι το µεσαίο, κανονικό µέγεθος.
Οι εκπρόσωποι της Εξελικτικής Ψυχολογίας συσχετίζουν αυτή την προτίµηση µε την ασυνείδητη σκέψη ότι το γεµάτο στήθος µπορεί να ταΐσει καλύτερα ένα µωρό. Με το ίδιο σκεπτικό συσχετίζουν και την προτίµηση κάποιων αντρών σε γυναίκες µε τονισµένα οπίσθια, αφού οι γυναίκες µε ανοιχτή περιφέρεια είχαν µεγαλύτερες πιθανότητες να γεννήσουν πιο εύκολα σε εποχές που ο τοκετός µπορούσε να κοστίσει ακόµα και τη ζωή της µητέρας.
Δεν μετράει μόνο η εμφάνιση!
Σύµφωνα µε έρευνα του ΕΣΙ, 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης, όµως η ωριµότητα και η σοβαρότητα φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα! Έτσι, θεωρούνται σημαντικότερα προσόντα αφήνοντας πιο κάτω στην κλίμακα την εξωτερική εμφάνιση.
Babyface
∆ιαπολιτισµική έρευνα που έγινε στις Ηνωµένες Πολιτείες σε άτοµα που προέρχονταν από πέντε διαφορετικές κουλτούρες έδειξε ότι οι άντρες, ανεξαρτήτως φυλής, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή µύτη και γεµάτα χείλη, το γνωστό μας babyface!
Συστολή
Όταν η γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στην ερωτική σχέση υπονοµεύει έναν αγαπηµένο ρόλο του άντρα: τον κατακτητή!

Γι’ αυτό αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να προτιµούν τις γυναίκες που είναι πιο συνεσταλµένες και περιµένουν το πρώτο βήµα από τους άντρες.
Χιούμορ
Μετά το πρώτο ραντεβού το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι εκτιµά ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι φιλικές και έχουν ανεπτυγµένη την αίσθηση του χιούµορ!

«Ναι» στο χρώμα!
Αν και συνήθως οι άντρες αναφέρουν ότι το πιο σέξι χρώµα είναι το µαύρο, αυτή η προτίµηση µάλλον προκύπτει λόγω κουλτούρας. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγµατοποιηθεί την τελευταία δεκαετία οι τελευταίοι ελκύονται και φλερτάρουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν φωτεινά χρώµατα, και µάλιστα οι αποχρώσεις του ροδακινί είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους!
«Μέτρον άριστον» στις αποκαλύψεις!
Έρευνες δείχνουν ότι το καλοκαίρι οι ερωτικές επαφές είναι πιο συχνές. Ένας από τους λόγους είναι και τα ελαφρότερα ρούχα που φοράνε οι γυναίκες, τα οποία ως εκ τούτου εξασφαλίζουν περισσότερα οπτικά ερεθίσµατα για το άλλο φύλο. Μια γυναίκα ωστόσο δεν χρειάζεται να ντυθεί προκλητικά για να διεγείρει έναν άντρα. Ακόµα και η αποκάλυψη του δέρματος σε σηµεία όπως τα πέλµατα, οι γάµπες ή οι ώµοι µπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του με μεγάλη επιτυχία!

Αντίθετα µε ό,τι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, οι άντρες φαίνεται ότι δείχνουν µεγαλύτερη προτίµηση στις κοντές και στις γυναίκες µε χιούµορ αλλά και σε όσες έχουν babyface και δεν ντύνονται και τόσο προκλητικά!

                                                                                                        Πηγή:www.realvoice.gr

Οι μύθοι γύρω από το σεξ - Το μέγεθος μετράει????


Σύμφωνα με το περιοδικό Women's Health υπάρχουν επτά βασικοί μύθοι τους οποίους συχνά έχουμε στο μυαλό μας.
Μύθος 1ος: έχει να κάνει με την ηλικία που φτάνουμε στη σεξουαλική μας ωριμότητα. Αναφέρεται συχνά ότι για τους...άνδρες είναι τα 18 και για τις γυναίκες τα 28.Αυτό είναι παντελώς λάθος.
Η ηλικία δεν παίζει ρόλο στο πόσο καλό είναι το σεξ μεταξύ ενός ζευγαριού και ο συγχρονισμός στο ζευγάρι είναι θέμα εξάσκησης και θέλησης. Για παράδειγμα. Ο θεραπευτής Ίαν Κέρνερ που μιλά στο περιοδικό αναφέρει ότι “το σεξ είναι σαν τις βιταμίνες για τη σχέση” και παροτρύνει τα ζευγάρια να προκαλούν το σεξ ακόμη και αν δεν είναι σε μεγάλη διάθεση ο ένας ή ο άλλος. Όπως λέει, όσο πιο πολύ το κάνουμε, τόσο πιο πολύ μας ανοίγει η όρεξη για περισσότερο.
Μύθος 2ος: είναι ότι οι άνδρες απωθούνται από τα σεξουαλικά παιχνίδια που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Indiana οι άνδρες αντιθέτως βρίσκουν ερεθιστική την εικόνα μίας γυναίκας που ικανοποιείται με κάποια συσκευή όπως είναι ο δονητής. Παράλληλα, τέτοια παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους άνδρες, οι οποίοι περιγράφουν τη δόνηση στο δικό τους μόριο ως ερεθιστική.
Μύθος 3ος:έιναι ότι το σημείο G δεν υπάρχει σύμφωνα με το περιοδικό.Όπως αναφέρεται μία έρευνα βρήκε αποδείξεις στη μορφολογία του κόλπου για την ύπαρξη αυτής της ερωτογενούς ζώνης. Μάλιστα προκύπτει ότι οι γυναίκες που είχαν συχνότερο κολπικό οργασμό είχαν πιο έντονα σχηματισμένη αυτή την περιοχή. Σύμφωνα με την καθηγήτρια Μπέβερλι Γουίπλ το σημείο αυτό μπορεί να διεγερθεί και χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα – βρίσκεται στο μπροστιμό μέρος της εισόδου του κόλπου – αλλά και με τη στάση “γυναίκα από πάνω”.
Μύθος 4ος:είναι ότι οι άνδρες μπορούν να έχουν μόνο έναν οργασμό. Η πραγματικότητα είναι ότι μόλις εκσπερματίσουν πρέπει να ακολουθήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να μπορεί αυτό να ξανασυμβεί. Από την άλλη πλευρά ωστόσο, οι άνδρες μπορούν με τη σωστή τεχνική να έχουν την αίσθηση του οργασμού κατά τη διάρκεια του σεξ, καθυστερώντας την εκσπερμάτιση.
Εδώ το κόλπο είναι μόλις ο άνδρας νιώσει ότι θέλει να ολοκληρώσει η γυναίκα να καθυστερήσει τραβώντας τον έξω και πιάνοντας το “κεφάλι” του πέους απαλά. Στη συνέχεια μπορούν να αφοσιωθούν στα χάδια και ξανά στη διείσδυση για όσες φορές... μέχρι την τελική ολοκλήρωση που σίγουρα θα είναι καλύτερη.
Μύθος 5ος: αφορά το μέγεθος του πέους. Στην πραγματικότητα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο αν χρησιμοποιούμε τις σωστές στάσεις. Για παράδειγμα η ιεραποστολική στάση είναι ιδανική, ενώ ο άνδρας μπορεί να χρησιμοποιεί την κυκλική και όχι την μέσα - έξω κίνηση κατά τη διείσδυση. Αν πάλι το πέος είναι υπερβολικά μεγάλο τότε η στάση γυναίκα από πάνω είναι η καλύτερη για να υπάρχει καλύτερος έλεγχος της διείσδυσης.
Μύθος 6ος: είναι ότι τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν μας προσβάλουν αν κάνουμε σεξ στο νερό. Για την ακρίβεια τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες καθώς το νερό απομακρύνει τα φυσικά λιπαντικά υγρά του σώματος τα οποία προκαλούν λιγότερη τριβή και αμυχές από όπου μπορούν να μπουν στον οργανισμό βακτήρια και ιοί.
Μύθος 7ος:είναι ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να μέινει έγκυος κατά τη διάρκεια της περιόδου. Αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο καθώς τα σπερματοζωάρια ζουν στη γυναικειά μήτρα ως και για μία εβδομάδα, που σημαίνει ότι όταν ξεκινήσει η ωορηξία μπορεί να υπάρξει γονιμοποίηση των ωαρίων.
Μύθος 8ος: είναι ότι οι ερωτικές ταινίες είναι ανδρικό προνόμιο. Αυτό δεν είναι αλήθεια λένε ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου. Οι γυναίκες ερεθίζονται εξίσου με τους άνδρες παρακολουθώντας τις ενώ είναι πολύ καλός “οδηγός” για να δείξουν τί θέλουν στο κρεβάτι.


                                                                                                Πηγή:santosight.blogspot.com